• Начало »
  • Условия за доставка и начин на плащане
Условия за доставка и начин на плащане

Начин на доставка:

Доставките се извършват след потвърждаването на поръчката от търговеца, чрез куриерска фирмa Еконт, до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.

Доставките се извършват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от населеното място на клиента и складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 15.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 15.00ч, се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

Чрез наложен платеж при доставка на продуктите

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой или с карта при получаване на стоката. Пратката се изпраща по условията на Пощенски паричен превод или наложен платеж. С доставката на стоката ако не получите фискален касов бон за стойността на поръчката, издаден от търговеца. От куриера ще получите касова бележка за стойността на поръчката и транспортните разходи за доставката.

Плащане чрез дебитна или кредитна карта

При избор на плащане чрез карта, след потвърждение на поръчкатa ще бъдете прехвърлени в страница на Борика, където трябва да извършите плащането чрез дебитна или кредитна карта.

Плащане по банков път

При плащане по банков път сумата се заплаща предварително, а с доставката на стоката ще получите фактура за заплатената сума по поръчката. Информация за банкова сметка ще получите в потвърждаващ имейл.

Плащане при лично получаване на стоката, в офис на Хидро прес ЕООД - BG 201892276

В демонстрационния си офис Хидро прес ЕООД, разполага с ПОС терминал на БОРИКА, на който може да извършите плащане с дебитна или кредитна карта!

Важно!

Запазете документа удостоверяващ плащането - касова бележка или фактура. Този документ Ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.